Вівторок, 23.04.2024, 08:18
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2011 » Січень » 27 » Одеського даїшника звільнили за "тєлячью мову"
Одеського даїшника звільнили за "тєлячью мову"
Інспектора Одеського міського управління ДАІ, який продемонстрував неповагу до української мови, назвавши її "тєлячою", звільнено з органів внутрішніх справ.

Як повідомили у прес-службі ДАІ, учора на веб-сайтах з’явилася інформація та відео, на якому демонструвалося небажання інспектора ДАІ м.Одеси спілкуватися із водієм українською мовою. Одночасно працівника Державтоінспекції звинувачували у неповазі до державної мови.

Керівництвом МВС України було доручено Департаменту ДАІ МВС України негайно провести службову перевірку за викладеними фактами та у разі їх підтвердження вжити відповідних заходів реагування.

У ході здійснення перевірки з’ясувалося, що зазначені факти підтверджуються: інспектор ДАІ дійсно дозволив собі публічну демонстрацію неповаги до державної мови, тим самим дискредитуючи звання працівника міліції.

За результатами проведеної перевірки інспектора ДАІ звільнено з органів внутрішніх справ. Одночасно вжито заходів дисциплінарного впливу (від суворої догани до звільнення з посади) до його керівників, які не забезпечили належну професійну підготовку старшого сержанта міліції.

Нагадаємо, 22 січня інспектор Одеського міськуправління ДАІ Олександр Швець під час виконання своїх службових обов'язків відмовився спілкуватися державною мовою з водієм приватного автомобіля. Під час розмови старший сержант Швець (номер посвідчення ОД0148) заявив: "Не розумію телячу мову".
 
 
Просмотров: 928 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 3
3 батько  
0
Пойдет, сученок, работать в телятник, дерьмо убирать. С его мышиным мозгом самое место.

2 интернационалист  
0
Очень правильно поступили с гайцом обнаглевшим. Если просмотреть все видео , то там видно , как он нарушает кроме этичных норм поведения еще и кучу законов. Хамло - результат пропаганды в Одессе Гришки Кваснюка.

1 Герман  
0
Зневага до мови – і ось така плата.

Форма входа
Календарь новостей
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz