Субота, 20.04.2024, 06:44
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2014 » Березень » 26 » Отаман чорноморських гайдамаків готовий "взяти на поруки" проросійського депутата, який втік до Криму!
Отаман чорноморських гайдамаків готовий "взяти на поруки" проросійського депутата, який втік до Криму!

Олександре! Переглянувши відео з АР Крим, тимчасово окупованної фашистським режимом Путіна, де ти говориш про утиски стосовно твоєї особи, з боку нинішньої влади за твою російську самоідентифікацію, в мене виникає декілька запитань та пропозицій до тебе:

 

1. Коли ти Олександре був справжнім, зараз, виступаючи з вищенаведених у репортажі позицій, чи у 2004 – 2005 роках, коли ти перебував у громадській структурі «Пора» та клеймив корупціонерів і регіоналів в Одесі і виступав за Українську Соборність.

 

2. Чи варті були твої потуги на підтримку завідомо провального в Одесі проекту «Родина», під керівництвом Ігоря Маркова, головним ідеологом якого ти був. Бо ж цей проект отримав фіаско, а вами створений телеканал з пропаганди російського фашизму ганебно припинив своє існування. А твій колишній «бос» виступає за територіальну цілісність України.

 

3. Ми з тобою навчалися у одних і тих же викладачів нашого істфаку ОНУ ім. І.І.Мєчнікова, я досліджував історію Українського козацтва на Півдні України, а ти археологію. Можливо ти зможеж зробити деякі цікаві відкриття для науки ,застосувавши свої знання та вміння у конструктивному руслі.

 

Тому пропоную тобі наступне:

 

Як що ти припиниш діяльність на розкол України та пропаганду насильства і сепаратизму та публічно вибачишся за свої непомірковані дії, то я, від імені одеситів–патріотів України звернусь до силовиків з проханням взяти тебе на поруки. Окрім того ми будемо слідкувати щоб тобі ні хто не заважав сповідувати цінності російської культури, не забороняв тобі розмовляти російською мовою, чого ти так сильно остерігаєшся, та у разі необхідності захистимо тебе та твоїх близьких від необгрунтованних звинувачень та переслідувань. Чекаємо на відповідь

 

громадський діяч

Сергій Гуцалюк.
Скопировано с сайта http://odessa-life.od.ua

Просмотров: 6310 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz