П`ятниця, 19.04.2024, 04:03
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2011 » Жовтень » 12 » Партія «Родина» вирішила «примазатися» до заслуг інших...
Партія «Родина» вирішила «примазатися» до заслуг інших...

«Партія «Родина» вирішила «примазатися» до заслуг інших, які вже давно займаються порятунком Куяльницького лиману» - так прокоментував ситуацію отаман «Чорноморського Гайдамацького З'єднання» Сергій Гуцалюк щодо новин, які з'явилися днями на підвладних депутату Маркову ЗМІ, згідно яких два депутата партії «Родина» нібито запросили журналістів в експедицію в зону екологічної катастрофи на Куяльницький лиман, і ця експедиція, нібито має стати для одеських політиканів «першим кроком у боротьбі за майбутнє лиману».

Статті рясніють яскравими фотографіями пересихаючої лиману, а їхній автор «відкриває вікно в Америку», розповідаючи про те, що лиман пересихає через перекриття його притоки і незаконних піщаних розробок, а також про те, як родинці цим стурбовані, мовляв, лиман треба рятувати.

Все б нічого, але справа в тому, що за Куяльницький лиман вже кілька років бореться ряд громадських та екологічних організацій, в авангарді яких - «Чорноморське Гайдамацьке З'єднання».

Як відомо, після тривалої війни за Куяльник, громадськості вдалося досягти значних результатів, зокрема, «вибити» для нього у держави статус Національного парку.

«Справу вже майже вирішено, на Куяльнику створюється Національний парк, розроблена програма прочищення русла, з бюджету області і держави під це виділяються гроші. І тут звідки не візьмися, з'являється «Родина» роблячи вигляд, що ніхто лиманом до них не займався», - дивується безсоромності «родинців» Сергій Гуцалюк.

«Це в черговий раз показує їх гнилу натуру і шакалину суть. Як можна примазуватися до справи громадськості, участь в якій брали люди різних політичних поглядів і національностей?», - додає громадський працівник.

За словами Гуцалюка, перед громадськістю «вже давно стоїть завдання врятувати лиман і є конкретні результати».

«Створений проект Національного парку, по берегах лиману в селах відбуваються громадські слухання, створена Басейнова рада Куяльнику, куди входжу, наприклад я. І всім давно відомі перипетії боротьби громадських діячів, нормальних депутатів і чиновників з корумпованими чиновниками та правоохоронцями, які покривають беззаконня на берегах лиману», - розповів громадський працівник.

«А тут приїхали «родинці» і вирішили по-легкому заробити політичний капітал. Всі знають, що лиман в небезпеці і без них, ми 3 роки тому почали про це говорити і бити в усі дзвони», - продовжує він.

Гуцалюк додав, що спільними силами гайдамаків, екологів і громадських діячів на лимані створювався табір, активісти заважали незаконний видобуток піску, протягом останніх 3-х років їздили в столицю до Міністерства екології, зверталися до європейських природоохоронних і громадських структур, і «майже на всіх одеських телеканалах про це вийшла величезна кількість сюжетів».

«АТВ» і «Родина» цього не бачили. Зараз вони вирішили «підключитися» до питання, яке майже вирішене», - підсумував отаман.



 

Прес служба

«Чорноморського Гайдамацького З'єднання»

Просмотров: 921 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 4.3 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz