Середа, 24.04.2024, 19:50
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2010 » Липень » 28 » Партію «Родина» фінансують повії?!
Партію «Родина» фінансують повії?!
З’ясовуючи, кому насправді належить сайт партії «Родина», одеська громадськість викрила до цього невідомий порно-бізнес Ігоря Маркова, й в черговий раз переконалась, що партія «Родина», телеканал «АТВ», інтернет-видання «Ревізор» і «Таймер» належать одному власнику. Про це стало відомо під час прес-конференції, яка відбулась 28 липня в прес-центрі «Контекст-Причорномор’є».
 
«Наша організація вже понад рік судиться з представниками партії «Родина» та депутатами міськради Валентином Дубовенко і Світланою Фабрикант з приводу розповсюдження ними неправдивої інформації. Під час перебігу судового процесу з’ясовуються парадоксальні речі. Спочатку колишній міський лідер партії «Родина» Валентин Дубовенко підтверджує некомпетентність прес-служби партії, а пізніше діючий лідер партії «Родина» Ігор Марков вирішив взагалі заперечити причетність партії «Родина» до її офіційного сайту. Саме тому ми вирішили перевірити, в межах своїх можливостей, кому насправді належить сайт партії «Родина».

Результати перевірки стали для нас приголомшливими» - розповів під час прес-конференції отаман «Чорноморського гайдамацького з'єднання» Сергій Гуцалюк.
В свою чергу ІТ-спеціаліст Михайло Вілісов, який з’ясовував це питання, наголосив, що вся інформація про власників домену сайту видалена з сервера.
Також він відмітив, що ця інформація має бути у вільному доступі для будь-якого користувача мережі інтернет.
«В пошукових системах адресу www.rodina.od.ua зареєстровано як офіційний сайт партії «Родина», але при його детальному вивченні з’ясувалось, що на ньому не вказано про те, що він дійсно є офіційним партійним сайтом. Єдина сторінка, де згадується, що сайт офіційний – це контактна інформація.
Адреса офіційної поштової скриньки співпала з доменом сайту партії «Родина»», - наголосив Михайло
Вілісов.

«Насправді нам все одно, чи цей сайт є офіційним інтернет-ресурсом партії «Родина», чи ні, хоча, судячи з того, що адреса саме цього сайту з ранку до ночі майорить на телеканалі «АТВ» можна зробити певні висновки. Принциповим є те, що власники цього сайту мають нести відповідальність, а в даному випадку відповісти за розміщення неправдивої інформації», - заявив Сергій Гуцалюк, отаман
«Чорноморського гайдамацького з'єднання».

Водночас ІТ-експерт Михайло Вілісов додав, що в процесі проведеної ним роботи з’ясувалося, що на одній ІР-адресі знаходиться ціла низка ресурсів, які відомі одеситам як інтернет-ЗМІ, такі як «Ревізор», «Таймер», сайт телеканалу «АТВ», а також сайт з надання інтимних послуг.

«Хоч інформація про власників домену й була знищена, але на одному з американських порталів вдалося знайти архів WOICE, в якому в описанні сайту згадувалось ім'я та прізвище екс-генерального директора телеканалу «АТВ» Бориса Ємеця», - додав ІТ-експерт.

Підсумовуючи результати перевірки, він зазначив, що скоріш за все власником цих ресурсів є одна й та ж сама особа.
«Ми ще раз переконалися в тому, що інтернет-ресурси «Таймер», «Ревізор», сайт телекомпанії «АТВ» та партії «Родина» є складовими одного механізму, який використовується як політична пропаганда одеського олігарха Ігоря Маркова. І тепер Марков має відповідати за кожне неправдиве слово не тільки на сайті партії «Родина», а й на кожному з цих підконтрольних йому інтернет-ресурсах. Що
стосується сайту інтим-послуг – ми звертаємо увагу правоохоронних органів розслідувати причетність Ігоря Маркова до віртуального інтернет-бізнесу, а також розслідувати, хто насправді є власником сайту партії «Родина»», - підсумував Сергій Гуцалюк.









Просмотров: 955 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz