Неділя, 05.05.2024, 20:16
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Листопад » 23 » Прибічники Тигіпка погрожують одеситам
Прибічники Тигіпка погрожують одеситам
Одеські прибічники Сергія Тигіпка почали свою «агітацію» розправою над молодіжними організаціями.
 
В с. Крижанівка Комінтернівського району Одеської області, представники забороненої російської націоналістичної партії "Родина" в котрий раз показали своє справжнє звірине єство.
 
На цей раз вони здійснили підступний напад на представника Молодого Народного Руху Свічинського Віталія. 21 листопада, близько 20 години, у приміщення, де відбувалися збори молодіжної організації, увійшов голова Комінтернівської районної організації „Родина” Шарига Віталій, який запропонував Віталію Свічинському вийти, ніби задля серйозної розмови сам на сам. Коли ж нічого не підозрюючий юнак довірливо вийшов на вулицю для «чесної» бесіди, його одразу оточили 12 кремезних чоловіків, які виявились однопартійцями Шариги.
 
«Чесні співрозмовники «сам-на-сам»» почали звинувачувати Віталія Свічинського в його "неправильних" політичних переконаннях. Далі перейшли до прямих погроз розправою в разі, якщо він продовжуватиме й надалі активно відстоювати свою громадську позицію. Намагання поговорити спокійно і пояснити свою позицію виявилися марними. Віталій Шарига разом зі своїм приятелем починали штовхати та смикати хлопця за руки, провокуючи на конфлікт. Коли ж вони побачили що Віталій Свічинський не піддається на їх провокації – вони його примусили зателефонувати до друзів і викликати їх для "більш конструктивної розмови". На порятунок приїхав батько, який і видер з лапищ родинців свого сина.
 
Якби не відчайдушний вчинок батька – не відомо, чим це могло б закінчитись для Віталія Свічинського. Поки наші правоохоронні органи й надалі без діють – такі екстремістські угрупування, як «Родина» продовжують займатись своєю протизаконною діяльністю, погрожувати людям, розправлятися з тими, хто не хоче думати «по-родінскі».
 
Громадський рух «Комітет Оборони Одеси» звертається до працівників прокуратури та правоохоронних органів з вимогою поставити нарешті крапку у справах відвертих порушень законів України зі сторони політичного угрупування «Родина», і його членів, затримати Віталія Шаригу, та притягнути його до відповідальності згідно чинного законодавства України.
 
Довідка: Нагадаємо, що неіснуюча партія "Родина" 19 листопада 2009 року прийняла рішення про підтримку на виборах президента України кандидата Сергія Тигіпко.
 
Керівник прес-служби
громадського руху «Комітет Оборони Одеси»
Володимир Мусяк
Тел. +38 093 892 46 43
Просмотров: 938 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz