Четвер, 28.03.2024, 12:32
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2013 » Грудень » 3 » Про події в Верховній Раді (оновлюється)
Про події в Верховній Раді (оновлюється)
На засіданні присутні 411 нардепів...

Голова Верховної Ради Володимир Рибак офіційно оголосив про вихід із фракції Партії регіонів Давида Жванії та Інни Богославської.

«Згідно з поданими заявами повідомляємо про вихід із фракції Давида Жванії та Інни Богословської. Інших заяв у секретаріаті немає», – повідомив Рибак під час пленарного засідання.

Лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк під час виступу у Верховній Раді заявив, що Партія регіонів з дозволу спікера Володимира Рибака завела в сесійну залу «тітушок». За його словами, йдеться про провокаторів, які хочуть зірвати голосування в Раді за відставку уряду Миколи Азарова.

Голова Верховної Ради Володимир Рибак відкинув такі заперечення і ненадовго оголосив перерву.

Виступив Яценюк. Вимоги - відставка уряду, кримінальна справа проти Захарченка, відставка Януковича...

Виступає Тягнібок, каже в тому ж руслі що Яценюк, але більш емоціонально, звертається до українського народу з закликом до страйку...

Виступає професійна хвойда Літвін...  призиває к консенсусу... кличе на засідання предстаників КабМіну - хоче затягнути вирішення питання щодо відставки Уряду...

"Я вимагаю відставки уряду, а також притягнення до кримінальної відповідальності всього керівництва МВС України", - заявив з ​​трибуни лідер "УДАРу" Віталій Кличко. Він звернувся до представників провладних партій з вимогою проголосувати за резолюцію про недовіру уряду.
"Ви будете нести персональну відповідальність, якщо ви не проголосуєте", - додав він.
"Я звертаюся до президента Януковича - подайте добровільно у відставку, оголосіть дострокові вибори. Це єдиний варіант проявити здоровий глузд у ситуації політичної кризи в країні. Не робіть дурниць, не заганяйте себе і країну в глухий кут. Не розділяйте долю диктаторів, які назавжди бігли зі своїх країн ", - заявив депутат.

... Народні депутати перейшли до розгляду резолюції про недовіру Кабінету міністрів України....

Верховна Рада України запросила членів Кабінету міністрів у парламент для розгляду питання про недовіру уряду. За таке рішення на засіданні у вівторка, 3 грудня проголосували 368 депутатів.

Зокрема , фракція Партії регіонів дала 147 голосів , "Батьківщина" - 89 , "УДАР" - 40 , "Свобода" - 36 , КПУ - 31 , позафракційні - 26 . 27 парламентаріїв утрималися від голосування , проти не проголосував ніхто.

Після голосування спікер Володимир Рибак оголосив перерву до 12:00. " О 12 годині продовжимо наше засідання " , - сказав він

Лідер "УДАРу” Віталій Кличко готовий провести прем’єр-міністра 
Миколу Азарова та його міністрів до Верховної Ради з тим, 
щоби вони безперешкодно потрапили до приміщення парламенту.

Як повідомили УНІАН у прес-службі «УДАР», про це Кличко заявив журналістам, коментуючи заяву представника уряду про те, що Азаров через натовп не може потрапити до будівлі ВР.

"Уряд має з’явитися у Верховній Раді. Від Кабінету міністрів до парламенту – 15 хвилин. Якщо вони бояться йти – я готовий їх супроводжувати, щоби, не дай Боже, люди їх не побили”, - сказав Кличко.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні ВР планує розглянути проект постанови Верхової Ради «Про відповідальність Кабінету міністрів України».

Голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, виступаючи з трибуни ВР, заявив, що без присутності членів уряду при розгляді цього питання голосування буде незаконним.

Після цього ВР підтримала вимогу викликати в парламент Кабінет міністрів у повному складі. За це рішення проголосували 368 депутатів.

У засіданні ВР було оголошено перерву до 12.00, щоб прем'єр-міністр та члени уряду прийшли до парламенту.

Водночас станом на 12.15 засідання Верховної Ради так і не розпочалося.

В урядовій ложі в парламенті з'явилися кілька членів уряду, серед яких міністр закордонних справ України Леонід Кожара, але через 5 хвилин вони залишили її...


У Верховну Раду України прибули члени Кабінету Міністрів України... Представники уряду на чолі з прем'єр-міністром Миколою Азаровим прибутку в Раду із запізненням на 50 хвилин. Опозиція зустріла Кабмін криками «Ганьба»


... виступає "Азіров"... несе ахінею... опозиція сканує "відставка"...

Виступають депутати, останнім Симоненко. Під час виступу в парламенті лідер фракції комуністів заявив, що КПУ виступає за відставку уряду, але не голосуватиме за проект опозиції. Симоненко запропонував власний проект постанови. якій пропонує свій проект відставки Уряду, обіцяє його підтримку 31 голосами. Виходить Яценюк і каже, що опозиція готова підтримати їхній проект в такому випадку! 

Але Рибак виносить на голосування, перший, опозиційний проект...

Верховна Рада не підтримала постанову про резолюцію недовіри Кабінету міністрів України. Рішення підтримали 186 народних депутатів, проти голосували 5, утрималося 12. Азаров вибігає з президиуму, звертаясь до Рибака: "за другий - не голосуйте!"
 Спікер Володимир Рибак оголосив закриття ранкового засідання Ради.
Після цього опозиційні народні депутати зайшли в президію парламенту і оточили трибуну.

Опозиція вимагала відставки уряду. Члени Кабміну були присутні на розгляді цього питання в парламенті.

Лідери опозиційних фракцій Арсеній Яценюк («Батьківщина»), Віталій Кличко (УДАР) і Олег Тягнибок («Свобода») зареєстрували проект постанови про відповідальність Кабміну в парламенті, запропонувавши Верховній Раді висловити недовіру Кабінету міністрів «за зраду українського народу».









Прямі включення безпосередньо із ЄВРОМАЙДАНУ


Просмотров: 6870 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz