П`ятниця, 19.04.2024, 15:48
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2014 » Березень » 11 » Росія направила військових диверсантів на Схід України - Наливайченко
Росія направила військових диверсантів на Схід України - Наливайченко

Росія направила військових диверсантів на Схід України - Наливайченко

Затримані СБУ співробітники Головного розвідувального управління (ГРУ) Міністерства оборони Російської Федерації брали безпосередню участь в організації диверсій, підкупів громадян України, зокрема, в східних областях країни для інспірування побиття та заворушень.

Про це голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко повідомив з трибуни Верховної Ради, передає кореспондент Укрінформу.

«Представники Міністерства оборони Росії беруть участь в організації диверсій та підкупів у східних областях для інсценування заворушень, побиття. Це нас надзвичайно турбує. Нами будуть представлені конкретні затримані представники спецслужб іноземних країн», - сказав Наливайченко.

Він також повідомив, відповідаючи на запитання народних депутатів, що затриманий у справі про сепаратизм колишній голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін залишатиметься в місці тимчасового тримання. Мають предстати перед судом і сепаратисти Павло Губарєв та Арсен Клинчаєв. «Ми зацікавлені, щоб вони якнайскоріше потрапили до суду, і саме суд вирішив їх долю», - сказав Наливайченко.

Як повідомляв Укрінформ, у Луганську, Донецьку та Харкові проросійські активісти, з-поміж яких виявлено численних громадян РФ, вчиняють масові заворушення, б'ють та принижують громадян України, захоплюють адмінбудівлі, паплюжать українські національні символи та державні прапори, вивішуючи російські. Вони навіть обмалювали нецензурною лайкою пам'ятник Шевченку у Донецьку в день вшанування 200-річчя від дня народження Великого Кобзаря й спалили прапор ФК «Шахтар», помилково прийнявши його за «бандерівський».

СБУ увечері 10 березня затримала «на гарячому» в Донецьку співробітника ГРУ МО РФ.

Просмотров: 6528 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz