П`ятниця, 03.05.2024, 00:25
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2010 » Лютий » 6 » Російські екстремісти довели, що вони вандали
Російські екстремісти довели, що вони вандали
Російські націоналісти остаточно виказали свою причетність до актів вандалізму та провокацій, які останнім часом відбуваються в Одесі.
 
Такі висновки можна зробити з невдалої спроби російських націоналістів «Колоколу» та «ДОЗОРу» зірвати брифінг, який сьогодні провели громадські організації «Комітет Оборони Одеси», «Свободная Одесса» та ВУТ «Просвіта».
 
Під час проведення брифінгу, абсолютно безтактно, перед виступаючими вибігла якась активістка організації «ДОЗОР», що намагалася зірвати зустріч з представниками ЗМІ, не даючи змогу організаторам заходу проводити брифінг. Тільки завдяки втручанню журналістів цю провокаторку вдалось вгамувати.
 
Активісти громадських об’єднань вирішили провести брифінг якраз для того, щоб аргументувати та розкрити питання про те, кому дійсно вигідні провокації та подальші загострювання і так неспокійної ситуації в Одесі.
 
Зокрема Сергій Гуцалюк, співкоординатор «Комітету Оборони Одеси», зазначив, що протягом 2009 року в Одесі відбулося значне пожвавлення діяльності різноманітних проросійських організацій. Мешканці міста неодноразово ставали свідками всіляких маршів, автопробігів, мітингів та пікетів, на яких висловлювалися відверто недружні, а подекуди й антидержавні гасла та заяви. «Мета цих акцій – напередодні виборів таким діячам як Марков потрібна атмосфера міжнаціонального протистояння в спокійній Одесі.
 
Саме з цією метою підконтрольні Ігорю Маркову ЗМІ неодноразово, протягом року, викидали в інформаційний простір повідомлення про нібито намагання різноманітних патріотичних організацій знести пам’ятник Катерині II» - переконаний Сергій Гуцалюк.
 
І тому не дивно, що представники проросійських націоналістичних організацій не зацікавлені в тому, щоб одесити почули незаангажовану версію з об’єктивних ЗМІ, адже звичайно легше схиляти на свій бік занадто довірливих одеситів підтасовуючи та викручуючи факти за допомогою «кишенькових» марковських ЗМІ.
 
 
 
Керівник прес-служби громадського руху
«Комітет Оборони Одеси»
Володимир Мусяк
 
Просмотров: 1142 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz