Субота, 20.04.2024, 04:30
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Жовтень » 22 » У Львові випустили гральні "Бойові карти УПА"
У Львові випустили гральні "Бойові карти УПА"
У Львові випустили унікальну колоду гральних карт «Бойові карти УПА». Колода складається з 52-ох карт, на котрих зображено 19 реальних історичних персонажів та бойові нагороди УПА. «Бойові карти УПА» вийшли у продаж тисячним накладом. Про це повідомив представник дизайн-студії "Бамбук" Дмитро Барчишак
 
 
     Як розповів ZAXID.NET Дмитро Барчишак, ідея створення та творче оформлення належить львівській дизайн-студії "Бамбук", хоча на рекламці карт написано, що вони надруковані у підпільній друкарні ім. сотника Нестора Кучерявого.
     До комплекту карт також додається "Правильник для забави", де подано детальні рекомендації щодо гри. Для прикладу, пункт № 1 "Правильника" стверджує: "Не смієш стати до забави з чекістом, запроданцем або сексотом. Перед тим, як стати до забави з кимось незнайомим, пильно поглянь йому в очі, якщо у того немає зіниць – це сексот, поглянь на чоло, якщо є поперечний рубець від кашкета – це чекіст, якщо від нього немає тіні на столі, чи на долівці – це запроданець, або перевертень".
     Стилістика "Бойових карт УПА" – авторська, під час роботи над ними використовували автентичні історичні документи.
     "Дизайн колоди від початку і до кінця створений художниками нашої судії та поки що не має аналогів в Україні. Карти створювалися у співробітництві із професійним істориком, усі ілюстрації виконані на основі історичних документів та фотографій", - зазначив представник дизайн-студії.
     У колоді карт є три джокери, які називаються "провідниками": Євген Коновалець, Андрій Мельник та Степан Бандера. На тузах зображено чотири найвищі бойові нагороди УПА. Королями є командири УПА Тарас Бульба-Боровець, Роман Шухевич, Василь Кук і Президент УГВР Кирило Осьмак. Серед "дам" є Ярослава Стецько та Олена Теліга, серед валетів - Євген Побігущий-Рен.
      Шестірками, котрі у колоді називаються "шестьорки", є генерал НКВД Павєл Судоплатов (вбивця Коновальця), Самуїл Шварбандт (вбивця Петлюри), "нєізвєстний чекіст" і "незнаний сексот".
      Карти можна придбати у львівських сувенірних крамницях та замовити на сайті дизайн-студії "Бамбук". Вартість – 120 грн за колоду "Стандарт", 199 грн - за "Подарункову" та 70 грн – за колоду "Міні".
 
 
 
Просмотров: 1302 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 1
1 гость из Херсона  
0
интересно было бы поиграть такими ;), а в инете где их заказать можно, на знаете?

Форма входа
Календарь новостей
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz