Вівторок, 30.04.2024, 02:11
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2010 » Вересень » 29 » «У нас різні погляди, але ми робимо одну добру справу»
«У нас різні погляди, але ми робимо одну добру справу»
     29 вересня на засіданні Громадської ради при Державному управлінні охорони навколишнього природного середовища в Одеській області прийняла рішення підтримати позицію Сергія Гуцалюка, який за свою професійну діяльність (в тому числі із захисту навколишнього природного середовища) потрапив під тиск з боку одеських маргіналів.
     Нагадаємо, вночі 3 вересня відомий своєю активною діяльністю Сергій Гуцалюк втратив автомобіль – його спалили люди, можливо причетні до Ігоря Маркова.

     Як заявив  голова Громадської ради Юрій Євгенович Геращенко: «У нас із Гуцалюком різні політичні погляди, проте ми робимо з ним одну добру справу. Сергій Борисович відомий в Одесі та поза її межами як принциповий борець з порушниками екологічного законодавства. Більше десяти років він співробітничає з державними структурами, що займаються охороною навколишнього природного середовища і на громадських засадах проявив себе як справжні патріот Одеси та Одеської області». На думку Ю. Геращенка така діяльність – це прояв процесу підвищеня громадської активності і формування свідомої української громадянської нації. «В цій справі ми будемо завжди підтримувати Сергія Гуцалюка», - сказав наостанок Юрій Геращенко.

     В роботі засідання Громадської ради взяли участь представники понад 30 громадських природоохоронних організацій та керівники державних структур обласного рівня, що займаються охороною навколишнього природного середовища.
 
     Одноголосно Громадська рада висловила підтримку Сергію Гуцалюку і прийняла рішення звернутись до правоохоронних структур з метою найшвидшого розслідування цього резонансного злочину.
 
 

Довідка: Нагадаємо, що в ніч з 2 на 3 вересня невідомими особами було скоєно підпал особистого автомобіля Сергія Гуцалюка (регіональний представник ініціативи «Оновлення країни», співкоординатор Комітету оборони Одеси, отаман Чорноморського гайдамацького з’єднання). Цей резонансний злочин став викликом громадянському суспільству м. Одеси та всієї України. Громадські організації міста розцінили цей підпал як спробу вплинути на активну громадянську позицію Сергія Гуцалюка і заявили, що хід розслідування злочину стане показником ставлення державних структур до демократичних процесів в м. Одесі.

Прес-служба ЧГЗ

Просмотров: 801 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz