П`ятниця, 26.04.2024, 05:02
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2011 » Листопад » 24 » У Одесі відбувся черговий розгляд судової справи по встановленню пам'ятника Калнишевському
У Одесі відбувся черговий розгляд судової справи по встановленню пам'ятника Калнишевському
17 листопада, відбулось чергове засідання Приморського суду м.Одеси стосовно скасування рішення Одеської міськради про встановлення пам'ятника отаману Запорізької Січі Петрові Калнишевському.

Минулого разу суд зобов’язав відповідача по справі Одеську міську раду розмістити повідомлення про те, що відбувається розгляд справи по пам’ятнику Калнишевському в газеті міськради «Одеський Вісник». Проте, відповідач пред’явив на судовому засіданні розмішене повідомлення в іншій газеті, а саме «Одеські вісті», що є офіційним органом Одеської обласної ради.

На питання, чому інформація розміщена не в офіційному виданні міськради, відповідач відповів, що головний редактор видання, за сумісництвом Депутат Одеської міськради Григорій Кваснюк, відмовився розміщувати повідомлення про суд в якому міськрада виступає як відповідач.   

Позивач по справі координатор ГІ «Оновлення країни» у Одесі, отаман «Чорноморського Гайдамацького З’єднання» Сергій Гуцалюк, висловив сподівання, що кінцеве рішення суду буде позитивним.

«Свідки по справі яких залучила міськрада Одеси, плутаються в своїх свідченнях та відповідях. Тому я впевнений, що всі причини по яким міськрада відмінила своє попереднє рішення про встановлення пам’ятника отаману Запорізької Січі Калнишевському - є суто політичними, і пов’язане лише з антиукраїнською позицією депутатів міськради», - повідомив Гуцалюк.

Під час проведення засідання суд задовільнив два з трьох пунктів із клопотання  по збільшенню позивних вимог, а також призначив наступне засідання на 12 грудня.

Просмотров: 1307 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 1
1 Holland  
0
I just hope whoever weirts these keeps writing more!

Форма входа
Календарь новостей
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz