Середа, 24.04.2024, 05:05
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2011 » Грудень » 10 » Учасники незаконного сафарі під Одесою намагаються відбілитися і тиснуть на слідство
Учасники незаконного сафарі під Одесою намагаються відбілитися і тиснуть на слідство
За фактом незаконного полювання на території заповідного Чорногірського лісу на кордоні Березовського та Комінтернівського районів Одеської області Природоохоронна прокуратура проводить розслідування. Про це повідомив заступник голови громадської Ради при державному управлінні охорони навколишнього середовища в Одеській області, отаман Чорноморського гайдамакского з'єднання Сергій Гуцалюк.

Нагадаємо, в минулу суботу в цьому лісі козаки Чорноморського гайдамацького з'єднання разом з журналістами стали свідками того, як високопоставлені браконьєри на позашляховиках влаштовували "сафарі". Громадським тоді вдалося зафіксувати тільки одного учасника забороненої полювання - громадянина Олександра Рожко, який представився працівником Одеського обласного лісового хозяйства.Кроме того, в якості речових доказів, козаки разом з представниками Комінтернівського районного товариства мисливців і рибалок знайшли в лісі труп застреленого дикого кабана.

Зараз Природоохоронна прокуратура в ході розслідування даного факту зібрала пояснення від всіх свідків події. За словами Сергія Гуцалюка, громадських турбує той факт, що незважаючи на озвучену в ЗМІ інформацію та отримані результати експертизи тіла вбитого кабана, головний лісничий Комінтернівського району Валерій Кожум'яка став вводити в оману і відверто тиснути і на слідчих прокуратури та на чиновників району. Він нібито стверджує, що громадські та журналісти, що розповіли про сафарі, очорнюють район.

Як заявив Сергій Гуцалюк, Громадська рада при держуправлінні охорони навколишнього середовища Одеської області вже звернулися з відповідним листом до Державного комітету лісового господарства. А якщо тиск не припиниться і винні в порушенні Закону не понесуть заслуженого покарання - громадські проведуть прес-конференцію, де нададуть на суд жителів області вичерпну картину події.

Від себе додамо, що така поведінка місцевого лісничого легко пояснити. Ось тільки це пояснення може сильно вдарити по його начальнику, а заодно і учаснику цього сафарі - Олександру Рожкову.
Просмотров: 897 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz