П`ятниця, 03.05.2024, 07:30
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Жовтень » 22 » В Бориспільському аеропорту ловили терористів (відео)
В Бориспільському аеропорту ловили терористів (відео)
В аеропорту «Бориспіль» відбулись антитерористичні навчання в рамках підготовки України до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. В заході взяв участь Президент України Віктор ЮЩЕНКО. Штаб антитерористичного центру при СБ України провів тактично-спеціальні навчання з метою перевірки функціонування Єдиної державної системи запобігання, реагування і припинення терористичних актів і мінімізації їх наслідків.
 
 
     В.ЮЩЕНКО подякував всім за проведенні навчання. Він підкреслив, що особливою важливістю цих навчань є те, що вони проводились разом з польськими колегами. Він наголосив на надзвичайній важливості налагодження комунікаційних зв’язків з польською стороною в рамках підготовки до Євро-2012.
 
     «На наших плечах безпека не лише українців і поляків, а й мільйонів громадян з інших держав, які приїдуть на Євро-2012», - сказав В.ЮЩЕНКО, підкресливши, що потрібно «передати віру в те, що зможемо забезпечити їх безпеку». В.ЮЩЕНКО висловив задоволення тим, що сьогодні налагоджується співпраці двох центрів – польського та українського – та ведеться підготовка до чемпіонату.
 
     Відповідно до задуму навчань 21 жовтня цього року органами міліції було припинено масові безладдя, вчинені вболівальниками після футбольного матчу. Близько 30 правопорушників з різних країн світу було затримано. Відповідно до легенди, 22 жовтня в аеропорту «Бориспіль» група невідомих осіб із числа пасажирів захопила літак Боїнг-737, який мав здійснювати політ Київ-Варшава. Зазначені особи висунули вимоги звільнити та доставити на борт літака затриманих напередодні вболівальників-іноземців і надати можливість безперешкодно вилетіти до Республіки Польща. У разі невиконання їх вимог, особи, які захопили літак, погрожували здійснити вибухи у місцях масового перебування людей в Києві.

 
     Враховуючи наявність реальної загрози життю і безпеці громадян, координаційна група антитерористичного центру вирішує проводити антитерористичну операцію. Прийняте рішення було погоджено з польським антитерористичним центром та була отримана згода Президента України на проведення вище зазначеної операції.
 
     У присутності Президента України, голови СБУ, керівництва МВС, інших міністерств та відомств була проведена операція зі звільнення заручників та затримання терористів, які захопили літак.
Просмотров: 1175 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz