Понеділок, 29.04.2024, 16:48
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Вересень » 30 » В приміщенні Російського Інституту країн СНД АТВ провело прес конференцію...
В приміщенні Російського Інституту країн СНД АТВ провело прес конференцію...
“Максим Чайка погиб по делу. Он на это нарывался.
А наш журналист — герой!”
З інтерв'ю журналістів каналу “АТВ”


 

Одеський канал АТВ провів у Києві прес-конференцію з приводу сутички марковських сепаратистів і одеситів у їхньому місті. На конференцію прибув сам Кваснюк, якого всі пам'ятають як головного обливача лайном України та пропагандиста сепаратизму.

Під час виступу Кваснюк заявив, що бійка була організована Братством Д.Корчинського. Це його молодчики з замотаними обличчями кинулися влаштовувати колотнечу. Але жодних доказів не було надано. Гурвіца ведучі конференції звинуватили в організації нацистського руху, а міський штурбманфюрер є ніхто інший, як перший заступник міськради Вахтанг Шавлович Убірія. Все це українські нацисти, повідомив Кваснюк.

Під час жвавого діалогу, який виник через обурення журналістів заявами доповідачів, була задана низка гострих запитань. Наприклад, щодо власника каналу “АТВ” Ігора Маркова. Адже саме він почав провокувати конфлікти в Одесі. Власник каналу, в минулому кримінальний авторитет, особисто керував розгромом одеського офісу “Просвіти”, власноруч брав участь у жорстокій розправі над учасниками мирної акції ВО “Свобода” під стінами одеської міськради. Тоді молодих активістів і студентів забирали з площі в лікарню, як з поля бою. Окрім того, багато хто звинувачує Маркова у сприянні вбивству в Одесі українського націоналіста Максима Чайки.

На виправдання Кваснюк заявив, що Максим Чайка сам наривався, він до цього йшов. Що ж Чайка очікував, будучи прибічником націоналістичного руху в Одесі, зазначив доповідач, адже в Одесі всі русофіли? А наш журналіст — герой, продовжили далі працівники “АТВ”, він загубив камеру, але не зганьбив себе. Це вам не те, щоб знімати в залах конференції, заявила Наталка Перевалова, маючи на увазі присутніх журналістів і вимахуючи над головою якоюсь деталлю від втраченої відеокамери.

Аби вразити присутніх Кваснюк скомандував увімкнути відео. На екрані оператор Дмитро Докунов постав із порізаною рукою, і йому надавали допомогу. Коли журналісти поцікавились, чому на відео не видно, звідки взявся Докунов, хто порізав йому руку, і чи не власноруч оператор порізав собі руку, аби виправдати втрату відеокамери, доповідачі пояснили, що про героїв не судять і слава його беззаперечна і не обговорюється. За спинами тих, хто хотів уточнити подробиці інциденту, підводились двометрові амбали з кримінальними татуюваннями на руках, аби в цікавих журналістів зникло бажання задавати “не коректні” питання.

Окрім усіх нез'ясованих питань, є цікавим той факт, що конференція відбувалася в приміщенні Російського Інституту країн СНД. Нагадаємо, що канал “АТВ” є рупором Москви в Одесі. Можливо, саме тому кремлівська публіка не напружилась, і провела конференцію у власному офісі. “АТВ” пояснило, що їм у Києві більше ніхто не дав приміщення. В зв'язку з цим ми звернулися до столичних інформ-агенств. Стало відомо, що ні до УНІАНу, ні до Укрінформу, ні до Інтерфаксу та інших агентств “АТВ” не звертався.


 

Олексій Середюк,
БРАТСТВО

Просмотров: 865 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz