Четвер, 02.05.2024, 18:34
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Листопад » 17 » VIP-вакцина для Ангели Меркель: скандал з ліками від свинячого грипу в Німеччині
VIP-вакцина для Ангели Меркель: скандал з ліками від свинячого грипу в Німеччині
Ангела Меркель
 

Спеціальні вакцини, які не містять речовин, що пригнічують імунітет, а значить, краще переносяться організмом, призначені виключно для канцлера Ангели Меркель, її міністрів, високопоставлених чиновників і військовослужбовців. Для них вже купили 200 тисяч доз VIP-вакцини зі США.

А ось пересічним німцям з наступного тижня почнуть колоти британський препарат Pandemrix (виробник Glaxosmithkline), який назвали "щепленням другого сорту". На думку експертів, опитаних виданням Berliner Zeitung, у вакцини Pandemrix, яка буде у вільному доступі, безліч побічних ефектів: може відчуватися загальна слабкість, болі в суглобах. Крім того, від застосування цього препарату медики радять утриматися дітям і вагітним жінкам.

Для чиновників і військових замовили інший препарат - Celvapan (виробник Baxter), який, за словами медиків, легше переноситься організмом через відсутність з’єднань ртуті в препараті, передає InoРressa.

Уряд усе заперечує, заявляючи, що громадянам навпаки запропоновано дорожчий і якісніший варіант вакцини, ніж представникам влади та силовикам. Через те, що військовослужбовці Бундесверу беруть участь в операціях по всьому світу, їм часто роблять щеплення від різних захворювань - у цьому випадку підходить дешевший препарат, тобто Celvapan, зазначають в уряді.

Згідно з опитуваннями, зазначає Berliner Zeitung, робити добровільне щеплення проти вірусу свинячого грипу збирається не більше половини жителів Німеччини. "Схоже, що тепер охочих буде ще менше", - впевнені німецькі журналісти.
Просмотров: 1334 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz