Четвер, 02.05.2024, 06:32
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Квітень » 2 » Українська Громада має створити паралельну ефективнішу державу
Українська Громада має створити паралельну ефективнішу державу

Українська Громада має створити паралельну ефективнішу державу. Про це заявив Голова Української Громади Ігор Шевченко 28 березня під час наради з приводу реорганізації ФМЛУ в Лігу молоді Української Громади.

     «Враховуючи те, що держава фактично самоусунулася від своїх функції, Українська Громада має стати ділянкою, на якій буде самоорганізовуватися українське суспільство, - наголосив Ігор Шевченко. – Якщо держава, навіть збираючи податки, нічого не робить для покращення життя українського суспільства, тоді це робитиме наша громадська організація».

     Підтримку цієї ідеї висловили учасники зустрічі. Зокрема, Олексій Ніколаєнко зауважив, що на прикладі самоорганізації територіальної громади киян потрібно продемонструвати принципи самоорганізації – щоб стати прикладом мешканцям Одеси, Львова чи Донецька.

     Учасники наради зійшлися на необхідності створення місцевих громад, починаючи з конкретного будинку в місті чи з вулиці в селі, мікрорайону, які й створять українську громаду всієї України.

     Голова Української Громади зауважив, що програмою-мінімумом Української Громади є створення й введення в дію механізму громадського впливу на владу всіх рівнів. «Ми повинні створити нову систему, яка поступово витіснить стару, на зразок того, як цю функцію виконала польська «Солідарність», - зазначив Ігор Шевченко.

     Нагадаємо, що в планах Української Громади створення власного Третейського суду, своєї кредитної спілки як альтернативи банкам, скоординованої мережі українського бізнесу «Українська корпорація» та дисконтної програми «Свій до Свого по Своє». 
  
 
прес центр
Української Громади в Одесі
  
  
  
  
  
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
  
.
.
.
.
  
  
Просмотров: 950 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz