Четвер, 02.05.2024, 09:51
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Квітень » 8 » В Україні з'явився новий молодіжний співаник
В Україні з'явився новий молодіжний співаник
     Студентське братство Львівського національного університету ім. І.Франка спільно зі Студентським братством Національного лісотехнічного університету у рамках проекту «Фестиваль братської пісні» здійснили видання збірника пісень, популярних серед молоді.
 

     «Співаник Студентського братства» на сьогодні є найповнішим зібранням україномовних пісень, поширених серед молоді. Він містить 272 сторінки. До нього увійшли 213 творів, умовно поділених за тематикою на 5 розділів: «Патріотичні», «Ліричні», «Жартівливі», «Мандрівничі» та «Всяка всячина». Співаник охоплює авторські та найкращі зразки народних, повстанських, пластових і власне студентських пісень, окремі з яких публікуються вперше. Майже до всіх пісень збірника подано акорди.

     Важливим вдосконаленням нового співанка є його шито-клеєне кріплення. Тому він розрахований на інтенсивне та тривале (багаторічне) використання.

     Всі бажаючі придбати співаник можуть звертатися за телефоном +38 068 844 33 80 (Юра) або зголошуватись на скриньку radik125@gmail.com

     Зміст співаника можна скачати тут 

     Ціна  примірника - 25 грн.

 

Довідка

Студентське братство Львівського національного університету імені Івана Франка було  створене 1997 року (попередня назва – Студентське товариство Львівського державного університету імені Івана Франка) на хвилі піднесення у молодіжному громадському середовищі Львова з метою об’єднання молоді для реалізації її соціальних, професійних, наукових і творчих можливостей, а також виховання у патріотичному дусі.

Від часу створення організація намагалася втручатися буквально в усі державницькі процеси, котрі тим чи іншим чином стосуються студентства, а також здійснювала власні проекти різноманітного спрямування – від спортивних змагань і мистецьких виставок до благодійних акцій та тривалих соціальних проектів. Деякі програми та заходи стали вже традиційними для Братства і проводяться щороку, не втрачаючи при цьому своєї актуальності, як-от:

·       «Велотур пам’ятками Галичини» - проект, спрямований на пропаганду здорового способу життя й активного відпочинку у поєднанні з пізнанням культурних надбань нашого регіону;

·       молодіжний мистецький фестиваль «Кефір»;

·       щорічна благодійна акція до дня св. Миколая;

·       екологічні експедиції та мандрівки по горах;

·       традиційні народні забавляння на Купала й Андрія та багато іншого.

Зараз Студентське братство ЛНУ ім. І.Франка розпочинає цікаву і пізнавальну акцію – показ українського кіно «ФІРА» - мета якої відкрити пересічному глядачеві, зокрема студентській аудиторії, невідомий, однак вартісний у художньому плані український кінопродукт.
 
 
.
.
.
.
.
.
.
.
..
 
.
.
.
.
.
.
Просмотров: 971 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz