Четвер, 02.05.2024, 09:34
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Квітень » 10 » Добра справа Овідіопольських гайдамаків
Добра справа Овідіопольських гайдамаків
Квітень у весни – дбайливий господар. У природі настав час генерального прибирання. Овідіопольці, як і інші жителі міст та сіл України взялися до толоки.
          Керівництво селищної ради на засіданні виконкому ухвалило план про ведення місячника з благоустрою та озеленення Овідіополя. За установами та організаціями були закріплені відповідні ділянки, визначені об’єми робіт. Громадські об’єднання не залишились осторонь, а залюбки приєдналися до благородної справи.
Ось і минулої суботи,  4 квітня цього року, козаки нашого Овідіопольського районного товариства «Чорноморського Гайдамацького З’єднання»  активно включилися в загальний план по прибиранню Овідіополя.  Нам було виділено  територію місцевого пляжу на березі лиману. Із козацьким завзяттям та добрим настроєм працювали Максимчук Н.Ю., Максимчук Є.Ю. та інші. Разом з нами працювали і представники Молодіжного громадського об’єднання «Нащадки Овідія». Завдяки  спільним зусиллям  було швидко та якісно прибрано вищезазначену ділянку від забруднення. А в цей час берегинями–козачками  готувалася козацька юшка за рецептом отамана Овідіопольської РКТ  Дяковича Олега Миколайовича.  
 
 
 
 

Після завершення роботи веселе вогнище та добра юшка згуртували представників обох громадських об’єднань. Отже, перша весняна справа нашими козаками в Овідіополі виконана на «відмінно».

 

 

Агеєнко С.М.,                                                                       

писар Овідіопольського РКТ 
 
 
 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 
 
Просмотров: 918 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz