Четвер, 25.04.2024, 18:18
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2013 » Січень » 8 » Чотири поверхи людства
Чотири поверхи людства


    На першому поверсі, який більше схожий на підвал, живуть нещасні, принижені, нерідко деградовані люди, які ні у що не вірять, страждають від хвороб, поганих звичок, бідності та інших «негараздів». Вони вважають, що навколо одні мерзотники, а Україна приречена і в неї немає жодного шансу піднятися. Вони нічого не хочуть робити для зміни ситуації. Цей життєвий простір називається простором страждань.

_____________________________________________________________________________________

    На другому поверсі також панують негативні емоції, проте тут вирує боротьба - одні нападають, інші відбиваються. Ніхто нікому не вірить, бо навколо повно хижаків, шахраїв і паразитів. Дедалі більше це нагадує бійку за рятувальні шлюпки на потопаючому «Титаніку». Золота мрія хижаків - урвати свій шматок і втекти за кордон, мрія паразитів - смоктати до останнього.

    В цьому просторі неможливо перемогти, адже це не простір перемоги, а простір боротьби. Вічної боротьби. Вся вітчизняна, прости господи, «політика» відбувається у цьому просторі. В бойовому запалі тут вже пообдирали стіни, поламали меблі, продали труби на металобрухт і почали розбирати опорні стіни. Народ зачаровано дивиться на цей гармидер, вболіває за «своїх паразитів» і проклинає «чужих», а фактично живить енергією весь цей гадючник. 
_____________________________________________________________________________________

    Третій поверх - це простір пригод. В нього іноді потрапляють везунчики з другого поверху. На цьому поверсі також відбуваються бурхливі події, тут також може бути купа адреналіну, а проте вже переважають позитивні емоції. Тут багато неймовірних ситуацій і цікавих знайомств. Цей простір дуже мінливий, адже людина не здатна керувати всіма цими пригодами - пригоди керують людиною. Тут неможливо довго утриматися, тож незабаром людина або провалюється вниз, або піднімається вгору - на четвертий поверх.

_____________________________________________________________________________________

    Четвертий поверх - це простір волі. Про нього знають тільки ті, хто сюди вже потрапив. Для всіх інших це повна
фантастика. Щоб потрапити на цей рівень буття, треба докласти зусиль і зробити свідомий Перехід-ІУ. Тут не відбувається негативних подій, тому простір волі - це простір безпеки. У цьому просторі людина керує своїм часом, а це головне мірило якості життя: багатство людини вимірюється кількістю часу, який вона може присвятити виконанню улюбленої роботи. Тут зібралися гармонійні люди. Вони дивляться згори на війну, що триває на другому поверсі, і намагаються не втягуватися в тактичні бої, хоча інколи дуже хочеться. Адже вони знають, що стара система розвалиться без нас, але без нас не народиться новий світ. Тому концентруються на головному і енергійно роблять свою справу - ту, в яку вірять і яка приносить їм радість творчості. 

Ігор КАГАНЕЦЬ

n livejournal

Просмотров: 2527 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz