П`ятниця, 29.03.2024, 00:09
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2010 » Січень » 31 » Вассерман: «никакой Украины не было и нет!»
Вассерман: «никакой Украины не было и нет!»


Продовження:

(Початок:

http://gaidamaky.pp.net.ua/news/vasserman_nikakoj_ukrainy_ne_bylo_i_net/2010-01-31-670

http://gaidamaky.pp.net.ua/news/vasserman_nikakoj_ukrainy_ne_bylo_i_net/2010-01-31-671)


Ось як пропонує Вассерман «вирішити галицьку проблему», інспіровану ним самим:

«Независимость от Галичины возможна только через гражданскую войну! Гражданская война не окончится, пока Галичину не признают иностранным государством и не изолируют от Украины… Мы на границе между Галицией и Украиной уложим оставшиеся от советской эпохи танки…». Цікаво, - хто ж це такі «мы», котрі будуть городити паркан із танків?  Кого збирається вести за собою войовничий пан отаман  Вассерман?

Ось що віщує і до чого закликає Вассерман. Напевно, досить цитувати це несамовите безглуздя, хоч я навів тут лише десяту частку того брутального, огидного і мерзенного, що пропагує Вассерман і з чим він збирається йти до українського парламенту.

Важко собі уявити, щоби, скажімо, в Сполучених Штатах, або навіть у Бурунді, хтось намагався пройти в парламент під гаслом боротьби з американською чи бурундійською незалежністю. А у нас це можливо. На жаль. Якби то було в нормальній, цивілізованій державі, якої ми сьогодні ще не маємо, то Вассермана, безперечно, притягли б до судової відповідальності за образу і зведення наклепів на цілий народ, за роздмухування національного розбрату, за спробу підірвати незалежність суверенної держави, яку признав увесь світ, за розпалювання психозу конфронтації і громадянської війни. У теревенях Вассермана можна чітко простежити такі моменти, які є спільними для всіх недругів України - колишніх і сучасних:

- посварити східних українців із західними, заступити дорогу національній злагоді, нацькувати комуністів на націоналістів і навпаки;

- посварити українців з росіянами як в Україні, так і за її межами;

- ізолювати Захід України від її Сходу;

- посилити сепаратистські тенденції на Півдні і Сході України;

- не допустити пробудження національної свідомості в українському народові, позбавити його історичної пам'яті, своєї мови і культури;

- не допустити утвердження української державності,  перетворити Україну в провінцію Росії.

Вассерман хоче бути обраним до українського парламенту,  щоб у такий спосіб боротися проти української держави. Він, напевно, хотів би перетворити український парламент у своєрідний телетурнір «брейн-ринг», щоб своїми баляндрасами і теревенями відволікати парламентарів від законотворчої роботи.

Пан Вассерман до того знахабнів, вилив стільки бруду на український народ, що на це міг би образитись навіть останній, найбільш зросійщений чи затурканий «хохол». З огляду на те, що пан Вассерман вважає себе «русским по воспитанию, украинцем по проживанию, евреем по паспорту», то напевно багато представників цих народів відчули б сором за те, що вони мають такого, з дозволу сказати, «співвітчизника».

Боже! Бережи Україну від таких «дбайливців» і «піклувальників»!

Нам залишається сподіватися, що більшість у парламенті не буде належати вассерманам і тим, хто за ними стоїть, не вдасться зробити нас заложниками безглуздої конфронтації, міжусобиць і чвар, і всі сили ми спрямуємо на розбудову незалежної України - спільного дому для всіх нас, незалежно від національної приналежності чи політичних поглядів.

 

Прошу вважати цей матеріал офіційним зверненням до представників Президента і прокурора Одеської області, а також до групи міжнародних спостерігачів в Одеській області із запитом: чи може за українськими законами дозволятися балотуватися кандидатом у депутати Верховної Ради держави Україна особі, проти незалежності якої ця особа виступає? Програмні  матеріали  Вассермана  А.   можна  додати.

 

Олексій   Волович

 

 

 

Просмотров: 1171 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 2
2 Максим, Київ  
0
Траба з такими "украінцамі по прожіванію" дійсно щось вже робити і радикально. Одних закликів до Бога, думаю, є вже замало. Саме сучасні обставини в житті України змушують пробуджуватись українській нації. Не будьте байдужими, панове. Приймайте участь у всіх проукраїнських заходах. Українці, придивіться уважніше, у нашій хаті такі вассермани вже пораються, аж дим стоїть. Чи може ви це зрозумієте, коли вони дійдуть до вашого дивану?

1 Віталій  
0
Цьому Вассерману треба просто всипати добрячих рызок, аби у нього в головы трохи розвиднилося...

Форма входа
Календарь новостей
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz